Startul sezonului de concursuri se amana pana marti inclusiv

Comitetul Director al FNCPR a hotarat sa interzica desfasurarea etapelor programate sa se desfasoare in acest week-end datorita conditiilor meteo improprii organizarii concursurilor cu porumbei voiajori.

Ninsori abundente si viscol in Moldova si Transilvania, temperaturi scazute in toata tara, si sub zero grade in Moldova si Transilvania.

Astfel incepand cu data de 26 aprilie se vor putea relua concursurile cu porumbeii voiajori.

Mai jos puteti vedea si comunicatul FNCPR:

Datorita conditiilor meteo extreme existente la nivelul intregii tari si in urma analizei aprofundate a situatiilor existente, Comitetul Director al Federatiei a hotarat INTERZICEREA desfasurarii concursurilor pentru Campionatul National in perioada 21-25 aprilie 2017.

Decizia se bazeaza atat pe situatia meteo extrema, cat si pe normele de bunastare a animalelor, care ar putea fi incalcate si ne-ar putea creea anumite probleme in relatia cu autoritatile.

Va multumim pentru intelegere!

Marius Tunduc

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

5 thoughts on “Startul sezonului de concursuri se amana pana marti inclusiv

  1. Va sugerez ca sa nu va grăbiți să dați banii înainte pentru Fond și Maraton,deoarece sezonul este compromis începând cu luna Mai până în a doua decadă a lui Iunie. Nu dați sutele de Euro înainte degeaba….

  2. Prahova a facut 3 antrenamente pana la 50 km, ne mai trebuiesc cel putin 3 de 50, 70,90 km. Prima etapa pe 30 ne va fi greu sa antrenam porumbeii, nu au zburat de 5 zile, vom vedea , vai de noi …

    1. De ce i vai de voi…, n ai ce manca?.Sau au ajuns porumbeii un drog…si te dai cu curu de pamant de dragu lor.Asta i un viciu de pe urma caruia profita comerciantii de produse de porumbei.
      Sti vb ceia: nu dau mancare la copii, da cumpar produse de lux pt spirliti, pardon porumbei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.