STIRE DE ULTIMA ORA!

FAM. HERBOTS DIN NOU IN LOTUL OLMPIC AL BELGIEI!!!

pe site-ul voiajor.net se desfasora in acest moment o licitatie cu 14 bijuterii oferite de Fam. Herbots pentru Romania

 Dupa succesul de rasunet de la Olimpiada de la Budapesta 2015 unde crescatoria Herbots a avut 3 porumbei prezenti, iar alti 4 porumbei din lotul olimpic al Belgiei au fost de origine Herbots, iata ca si la Olimpiada de la Bruxelles 2017 echipa Herbots se prezinta din nou la cel mai inalt nivel.

Astfel, masculul “Olympic Boss” reuseste sa ocupe locul 1 Olimpic Cat. H si locul 3 Olimpic Cat. D in lotul Belgiei.

herbots

In 27-29 ianuarie se va desfasura la Bruxelles a 35-a Olimpiada Columbofila. Nu exista o mai mare distinctie pentru un columbofil decat cea de a fi prezent in competitia columbofila suprema.

Iata ca…Herbots Filip, Miet, Jo si Raf au reusit din nou!  Al lor “Olympic Boss” B14-2313054 devine 1 Olimpic cat. H si 3 Olimpic cat. D (general-11 concursuri).

Un rezultat superb pentru o echipa superba!!!!!

olympic-boss-pedigree

olympic-boss

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.