Tabara pentru copiii defavorizati

Peste 200 de copii vor participa, în perioada 30 iulie – 27 august, la tabăra organizată de Fundaţia Comunia Oradea.

Motiv de bucurie pentru 200 de copii din Oradea şi din judeţ. Fundaţia Comunia organizează o tabără la Boga pentru 200 dintre beneficiarii ei, copii şi tineri săraci care provin din familii defavorizate şi dezorganizate din Oradea şi din Bihor. Activitatea face parte din proiectul „Tabere care schimbă vieţi”.

„Tabăra se adresează copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 9 şi 18 ani, proveniţi cu precădere din familii defavorizate sau dezorganizate, orfani din Oradea şi judeţul Bihor. Copiii vor avea ocazia să se bucure de o săptămână în munţii Apuseni, în localitatea Boga. Ne dorim ca prin această tabără să schimbăm vieţile unor copii care nu au posibilitatea de a se bucura de avantajele unei săptămâni recreative şi educative, prin oferirea unei experienţe unice. Credem că aceşti copii vor fi mai fericiţi şi mai împliniţi datorită experienţelor noi, a afecţiunii pe care o vor primi şi a relaţiilor de prieteni pe care le vor dobândi în cadrul taberei. Astfel, ei se vor întoarce în familiile lor cu o atitudine mai pozitivă şi cu valori adevărate”, a spus Anca Suciu, coordonatoarea acestui proiect.

Potrivit acesteia, tabăra va începe în 30 iulie şi se va încheia în 27 august. Copiii vor pleca în tabără în serii (câte 50 de copii/serie).

Ei vor avea parte de activităţi instructiv-educative, activităţi recreative şi ateliere de creaţie.

De proiectul Fundaţiei Comunia s-au bucurat, de la iniţierea lui şi până în prezent, peste 1.400 de tineri, în 28 de serii de tabere.

„Costul taberei pe copil este de 300 de lei, pe o perioadă de şapte zile.Cetăţenii care doresc, pot să ne sprijine în organizarea acestei tabere prin donarea a diverse bunuri ori materiale sau să ne susţină financiar. Donaţia se poate face la Fundaţia Comunia (Str. Sfântul Ladislau, nr. 7) sau în contunl deschis la Banca Unicredit Ţiriac Oradea, cont RO52BACX0000003007196000”, a informat Anca Suciu.

Mai multe detalii despre această tabără se pot afla la numărul de telefon: 0741.013.072 sau 0359. 464.454 sau la adresa de email: anca.suciu@comunia.ro.

Peste 1.400 de copii s-au bucurat de tabăra oferită de Fundaţia Comunia

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.