TRADITIA CONTINUA! “ZBORUL DE IARNA” – JUDETUL TIMIS

TRADITIA
CONTINUA! “ZBORUL DE IARNA”-JUDETUL
TIMIS

Concursul traditional de iarna al Judetului Timis a fost programat in a treia sambata a lunii ianuarie, cu prilejul celei de-a 34-a editii a “ FCI Pigeon Olympiad” de la Budapesta , gazduita de Syma Event Centre (str. Gheorghe Doja nr.1)  in zilele 15 – 18 ianuarie,

budapesta timisoara 2015 ,17
Se poate participa cu un numar nelimitat de porumbei, lansarea avind loc pe data de 17 ianuarie a.c. de langa Budapesta, intre orele 9 si 11, in conditii meteo cat mai favorabile.

Imbarcarea se va organiza la “Centrul Chisoda“ vineri 16 ianuarie ,incepand cu ora 17 – dupa imbarcare lazile cu porumbeii o sa fie sigilate.Taxa de participare este de 50 lei de porumbel si se poate concura cu sisteme de cronometrare electronice sau mecanice.

Din suma totala incasata se scad cheltuielile de transport a porumbeilor pana la Budapesta, trofeele si masa festiva ce va avea loc in data de 24 ianuarie la restaurantul “Pizza House Lake” din Chisoda .

Restul banilor vor intra in fondul de premii ,distribuiti dupa urmatorul algoritm:

-55%locul 1

-30%locul 2

-15% locul 3

Va asteptam in numar cat mai mare, hai sa aratam ca tot “Banatu-i fruncea” !

Porumbeii castigatori vor fi scosi la licitatie !

OLAR BOGDAN,

TIMISOARA

 

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.