Un columbofil apropiat de porumbeii sai

Azi am gasit un clip video pe porumbeivoiajori.ro care ma impresionat si am zis ca merita sa-l vedeti si voi daca nu cumva l-ati vazut deja. Ceea ce reuseste acest columbofil sa faca cu porumbeii sai imi doresc macar pe jumate sa fac si eu. Desi de cele mai multe ori cand porumbeii sunt infometati acestia devin mai blanzi, mai usor de lucrat cu ei si daca reusesti sa petreci mai mult timp in crescatorie, porumbeii devin mai apropiati  de tine, depind de tine stiind ca tu esti sursa lor de hrana. Dar din pacate nu pot sa spun ca pot petrece destul timp cu porumbeii.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

2 thoughts on “Un columbofil apropiat de porumbeii sai

  1. sal!daca tot ati postat acest filmulet la d-voastra v-as ruga sa nu mai incercati sa spuneti ca por mei sant nemancati,v-as invita la mn acasa si sa vedeti ce cotet,mancare,atentie si dragoste le acord por mei cea ce v-as recomanda si d-voastra!daca v-am sup imi cer scz si va doresc o zi si un an cat mai plin de realizari!vant in pene!

  2. Eu asa fac daca doresc sa le administrez apa sau mancare pe care adaug produse care nu sunt pe placul porumbeilor atunci ii infometez si vor manca tot, si vor bea apa. Stiu ca pare ca e groaznic exprimarea infometare dar asta este realitatea, eu nu am intentionat sa scot in evidenta faptul ca dvs. nu aveti grija de porumbei, ci din contra din videoclip reiese ca porumbeii sunt atasati; modul cel mai bine sa iti educi porumbeii este prin mancare si apa. Porumbeii trebuie sa stie ca sunt hraniti dupa un anumit program si daca nu manaca tot vor ramane fara mancare.
    Imi cer scuze pentru exprimarea “infometare” era doar o presupunere personala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.