Un nou inceput cu adevarat nou

In momentul in care Dumnezeu te binecuvinteaza, esti cu adevarat binecuvantat. Filipeni 4:12 “Pot totul in Cristos care ma intareste”.

Tot ce am realizat in acest an se datoreaza in primul rand Dumnezeului meu care ma iarta zilnic pentru greselile facute cu voia sa fara voie, si stiti ce este interesant ca-n viata toti putem face raul dar binele putini au sansa sa-l faca iar din cei putini care au sansa doar unii au si puterea sa infaptuiasaca.

Ma bucur ca in Voiajorul Bihor sunt astfel de oameni care pot ierta. De asemenea vreau sa multumesc in mod special D-lui Cosmin Olteanu, Familiei Sofron pentru pasarile de calitate, Maestrului Enachescu fara ajutorul caruia nu puteam realiza ceea ce am realizat la viteza-demifond. De asemenea multumesc “fenomenului” Abel Marginean din Turda la care am apelat pentru fond-maraton. Acestor oameni le datorez enorm si sper ca prin munca si rezultatele care le fac sa le rasplatesc asteptarile.

Nu pot sa nu-i multumesc sotiei mele, o sotie minunata care ma ajuta in tot ceea ce intreprind.

Revenind la etapa, vineri 26 iunie 2015, am avut fondul cu numarul trei din planul de zbor, si anume Ceske Budejovice, unde toata zona (Bihor, Satu Mare, Maramures si Salaj) am adunat in jur de 2.400 de porumbei. A fost cea mai frumoasa etapa de fond pe care am jucat-o vreodata, m-am bucurat si am plans ca un copil mic, traind din nou copilaria. La acest fond am imbarcat 6 pasari, ocupand locurile 1, 8 si 52 pe lansare, de asemenea si locul 1 crescator pe lansare cu o penalizare de 2-3 puncte.

1000494-2013 Sarai

Sarai locul 1 Ceske Budejovice (2400 de porumbei)

713084-2013 Marta

Marta – Loc 8 Ceske Budejovice (2400 porumbei)

713094-2013 Pustan

Pustan – Locul 52 Ceske Budejovice (2400 de porumbei).

Pana in prezent suntem in grafic, la cinci cupe nationale si anume:

  • crescator deminfond, din 3 etape avem 8-9 puncte;
  • demifond pasare (Sarai) din trei etape de demifond, 4 puncte;
  • Marta din 3 etape de deminfond 5 puncte;
  • Marta, la general din 5 etape 30 de puncte;
  • Marta speram sa isi castige un loc la expozitia continentala;

Pana in acest moment un sezon foarte reusit, de asemenea avem sase locuri de 1 pe clasamentul mare, fara dubluri; plus alte locuri de 2,3,4 pe lansare.

Dar toate acestea daca as putea le-as dat pe un loc in top 10 la Schwerin.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

3 thoughts on “Un nou inceput cu adevarat nou

  1. Felicitari Unchiule,daca o ti tot asa trebuie sa te gandesti si la Olimpiada :):)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.