Un nou inceput si istoria se repeta

Inteleptul Solomon scria in Sfanta Scriptura, in cartea Eclesiastul cap 3 ca:” Orce lucru isi are vremea lui”  da avea mare dreptate, dupa o pauza a venit si vremea mea 🙂  si tot in Eclesiastul capitolul 3 cu versetul 15 scrie: “Ce este, a mai fost, si ce va fi, a mai fost; si Dumnezeu aduce iarasi inapoi ce a trecut”.
Da, azi am avut etapa de 310 km, o etapa foarte grea cu vant puternic din fata si in jos, era clar ca vor castiga cei din Salonta si Beius, iar din Oradea cei cu kilometri in plus si situati lateral.
Multumesc in primul rand lui Dumnezeu pentru aceeasta etapa, desi nu faceam parte dintre favoriti (datorita locatiei) am avut totusi o etapa buna, din primele informatii cred ca aveam 5 pasari in primii 10 pe concurs din peste 4200 de pasari, si locul 1 crescatori cu o penalizare de sub 2 puncte.

1000494-2013 Sarai

1000494-2013 Sarai Viteza (Olteanu – Sofron)

Doresc sa multumesc si pe aceasta cale D-lui Cosmin Olteanu pentru pasarile de super calitate, primele 4 femele sosite (Sarai, Maria, Marta si Iochebet) toate fiind sore de tata, tata e direct de la Dl.l Cosmin Olteanu.
Multumesc Familiei Sofron pentru Boaz care iarasi a facut o figura frumoasa, sosind al 5-lea, multumesc in mod deosebit prietenului Enachescu pentru TOT  🙂 ,  multumesc conducerii V.B, colegilor, lui Andrei Bondar pentru lansare si nu in ultimul rand va multumesc voua stimati cititori pentru imboldul care mi-l dati prin comentariile voastre.
Cu respect al vostru coleg Ionut Lucaci.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

3 thoughts on “Un nou inceput si istoria se repeta

  1. Rectific cu scuzele de rigoare 5 in primii 20 din 4200 de porumbei, loc 1 echipa cu 6 puncte. Telefoanele …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.