Un nou inceput si primele impliniri

Va salut dragi cititori, suntem in prima saptamana din iunie, o saptamana foarte agitata pt mine, datorita faptului ca m-am certat cu cineva si regret ca nu a-m crezut afirmatia acelei persoane. Acest lucru m-a framantat mult in aceasta saptamana, deasemenea in aceasta saptamana mi-am dat seama ca suntem viteji in spatele telefonului, blestemam, injuram facem tot felul de afirmatii, si cand suntem in fata cu persoana respectiva suntem scotieni (purtam fuste). Regret si imi cer scuze si pe aceasta cale, acelei persoane, pe care nu am suparat-o intentionat.

Azi 06.06 porumbeii Oradenilor, Salontanilor, Beiusenilor, Alejdenilor, Marghitanilor si Carienilor, au fost pusi la lupta, sa ne reprezinte. O etapa caniculara, bine organizata, imbarcare seara tarziu, 25 de porumbei pe boxa de 0,90 adapati seara, dimineata pe locul de lansare, lansati la prima ora, FELICITARI ORGANIZATORILOR.

Din nou Dumnezeul meu a fost de partea mea.

 • ocupam locul 2 pe concurs cu PRINTESA DIN SEBA o splendoare de femela
  (gagica mea 🙂  specific ca in primele 30 de locuri sunt doar porumbei din Carei si Marghita

713082-2013 Printesa din Seba

 • Printesa e si sora de mama cu Boaz locul 1 pe concurs Budapesta din peste 4 mii de pasari
 • parinti provin de la MAESTRUL SOFRON, multumesc maestre
 • in spate porumbei OLIMPICI ai MAESTRULUI SOFRON

In aceasta etapa reuseste si Marta sa faca demifond cu penalizare de vreo 20 de puncte in acest moment cea mai buna din judet.

 • De asemenea avem cel mai bun matur la viteza din judet
 • Cel mai bun tanar la viteza judetean
 • Cel mai bun porumbel din 7 etape, in jur de 170 de puncte
 • Cele mai mici pierderi din judet, doar 7 bucati in 7 etape, un material genetic extraordinary
 • Avem 4 locuri de 1 din 14 posibile (fara dubluri)
 • Mai multe locuri de 2 si 3 pe concurs
 • Cea mai buna echipa la viteza crescatori
 • Avem tanara cu 10 puncte din 3 demifonduri

Domnilor va multumesc, si sa stiti ca victoriile mele sunt si ale  voastre.

Ce-mi doresc e ca sambata, cand imi sarbatoresc ziua de nastere, sa primesc din partea porumbeilor mei, Avraamilor cum le spun colegi un cadou frumos la maraton, iar la fond: Marta cu Iochebet sa-si faca
datoria.

Cu respect Ionut Lucaci.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

8 thoughts on “Un nou inceput si primele impliniri

 1. Felicitari pana acum d-nule Ionut ,tine-o tot asa ,chiar si mai bine , iar de ziua ta de nastere asa cum ai specificat ( sambata ?) ,din Resita cu respect, iti urez multa sanatate ,impliniri pe toate planurile si multi ani fericiti !!!

 2. D-le Sava, va multumesc pt. urari. Ziua de nastere e pe 14(duminica) dar o sarbatorim sambata ca e concurs 🙂
  Va salut cu respect, si sa stiti ca va lecturez scrierile cu placere.

 3. @ Strava, cineva din valcea a prins un mascul de.al dumneavoastra cu 20-25 clasari , am incercat sa fac rost de nr dv de telefon , in caz ca nu ati aflat inca , lasati o modalitate de contact, respectivul nu cred ca.l mai elibereaza , din pacate si eu am avut de a face cu acest individ..

 4. @ Strava, cineva din valcea a prins un mascul de.al dumneavoastra cu 20-25 clasari , am incercat sa fac rost de nr dv de telefon , in caz ca nu ati aflat inca , lasati o modalitate de contact, respectivul nu cred ca.l mai elibereaza , din pacate si eu am avut de a face cu acest individ..

 5. Sun

  Am vb la tel cu o persoana, i-am zis sa faca ce vrea cu el. Porumbelul venea de la Estergom, bagasem 3 si el era al 3-lea. Ptr mine era un porumbel mediocru nu-mi mai trebuie inapoi. Din cei 11 masculi el singur nu a fost in expo, deci era al 11-lea ca si valoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.