Update – Concurs cu premii Rohnfried – Fam. Lucaci – Etapa nr. 3 – ACS, Ungaria

In aceasta saptamana care a trecut, a avut loc cea de a treia etapa din concursul organizat de Ionut Lucaci (Fam. Lucaci). Ce trebuei sa faci in acest concurs? Trebuie doar sa nominalizezi un porumbel din lista de porumbei prezentata la fiecare etapa, aceasta poate suferi modificari, toate noutatile le gasiti in fiecare articol dedicat acestui concurs.

Astfel pentru aceasta etapa primul porumbel  sosit este Sarai:

1000494-2013 Sarai

1000494-2013 Sarai Viteza (Olteanu – Sofron)

Sarai este un porumbel de viteza, dupa cum puteti vedea si in print-screen-ul facut clasamentului (daca dati clik pe imagine puteti intra direct in clasamentul de pe pagina FNCPR sarai a venit prima pe crescatorie, de fapt in acelas timp cu alti 3 porumbei, toti cei patru porumbei sunt reprodusi dintr-un porumbel achizitionat de la Olteanu Cosmin cu diferite femele.

acs rezultat

Din pacate la acesta etapa nu a nominalizat nimeni aceasta femela aiaci pe columbofil.com dar pe columbofil.net acest porumbel a fost nominalizat de catre Serban Timotei:

concurs lucaci ionut

Concursul merge mai departe, mai avem inca cel putin 10 etape in care aveti sansa de a castiga produse Rohnfried pentru conditionarea porumbeilor.

De luni o alta etapa, cea de a patra din planul de zbor, Mosonmagyarovar, aproximativ 350 km, se anunta vant din spate, dar mai vedem, prognoza se mai poate schimba.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “Update – Concurs cu premii Rohnfried – Fam. Lucaci – Etapa nr. 3 – ACS, Ungaria

  1. Ionut felicitari pt prestatia pasarilor tale si la acceasta etapa loc 1 cresc.ai un lot de pasari super ma bucur pt tine.multe binecuvantari .succes la urmatoarea etapa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.