Update Concurs Etapa nr. 2 Budapesta

De doua saptamani am demarat impreuna cu Ionut Lucaci un concurs cu premii Rohnfried, oferite de Columbovet.

In cea de a doua saptamana, s-a organizat etapa cu nr. 2 Budapesta, aproximativ 210 km pentru columbofilii din Oradea. Aceasta etapa a fost castigata de porumbelului lui Ionut Lucaci, 903995-2014 Boaz, porumbel 100% Sofron Gheorghe – Brasov, porumbel care in arborele genealogic are doi bunici care au reprezentat Romania la Olimpiada.

903995-2014 Boaz

903995-2014 Boaz

Din pacate si de aceasta data nimeni nu a nominalizat acest porumbel, in timpul alocat concursului.

Pentru saptamana viitoare vom avea o noua etapa si un nou concurs cu aceleasi premii. De aceasta data vom veni in autorul vostru si vom mai adauga cateva informatii despre porumbei. Dar ceea ce puteti face si voi este sa intrati pe FNCPR,Clasamente, si sa studiati modul in care au venit porumbeii lui Ionut si dupa sa incercati sa nominalizati.

Asadar, urmatoarea etapa este ACS, Ungaria aproximativ 310 km.

Mult succes si sa ne auzim cu bine !!!

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.