Vanzare totala de porumbei – Crescatoria Bogdan Pasca

Din păcate, mă văd nevoit să iau această decizie nefericită. Sacrificiile pe care le-am făcut pentru porumbei de-alungul a 8 ani de zile se pare că sunt în zadar, trebuind să aleg între ei și viitorul meu. Un șir de probleme personale pe care nu le pot expune pe site m-au făcut să iau decizia definitivă și irevocabilă de a renunța temporar la porumbei…

Astfel, vând 11 perechi de reproducție (10 perechi pentru maraton și una special pentru viteză-demifond) cu proveniență foarte bună, de la crescătorii următori: Lucaci Ionuț (Fam. Lucaci, Oradea), Țîrtea Florin (Oradea), Stan M. & Ilie M., Coste Octavian (De Smet Mathijs, via Sztaniyk Ionuț – o linie foarte bună pentru maraton), Marchiș Lucian, Julien Vaneenoo, Markus Sollner, Eric Limbourg. Prețul total al lotului de reproducție este de 2.500 RON, cu garanția că toți porumbeii sunt perfect sănătoși și că reproduc fără nici o problemă!

Pe lângă aceștia, dețin aproximativ 80 de zburători (maturi concurați & pui), mulți dintre maturi provenind direct din crescătoria Fam. Lucaci, Oradea.

Pentru mai multe detalii, vă rog să mă contactați telefonic: 0756/316.868

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.