Vitamineral, un boost zilnic pentru metabolismul porumbeilor

Știm că natura oferă tot ceea ce viața are nevoie, fie ea umană sau a păsărilor. Natural Granen dorește să aducă aproape de porumbeii voiajori cele mai prețioase daruri ale naturii, sub forma cea mai accesibilă pentru ei, special create pentru dezvoltarea sistemului metabolic, și nu numai.

vitamineral

Ce este Vitamineral?

Vitamineral este un produs originial Natural, care inspirat mai apoi mulți columbofili pasionați să creeze variante deosebite. Totuși, Vitamineral de la Natural rămâne preferatul porumbeilor de pretutindeni, după cercetările noastre pe teren, de-a lungul timpului. Denumit și “pudra roz”, Vitamineral de la Natural este folosit în Europa de decenii întregi. Natural a prezentat Vitamineral pe piață în 1952, pe când deveneaprima firmă care produce un amestec de minerale și cu vitamine speciale pentru porumbeii călători.

Vitamineral a câștigat încrederea columbofililor begieni într-un timp foarte scurt pentru că acesta oferea un progres enorm în nutriția porumbeilor călători. Natural a îmbunătățit compoziția Vitamineral-ului de-a lungul anilor, pentru a-l adapta la nevoile porumbelului călător modern.

Vitamineral conține toate mineralele necesare unei diete echilibrate.
Pe lângă mineralele esențiale, Vitamineral mai conține vitaminele A, D si E, care sunt necesare pentru asimilarea acestor minerale. Aceste vitamine au o influență pozitivă în creșterea puilor și a fertilității. În total, putem enumera 14 elemente esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a porumbeilor, toate cuprinse în fiecare porție de Vitamineral: Sodiu (Na) + Calciu (Ca) + Fosfor (P)  + Vitamina A + Vitamina D3 + Vitamina E + Vitamina K3 + Vitamina B1 + Vitamina B2 + Vitamina B6 + Vitamina B12 + Vitamina B3 + Vitamina PP + Acid folic

Vitaminele și mineralele sunt necesare zi de zi, așadar Vitamineral este un produs de care porumbeii au nevoie tot anul. Sfatul nostru este să fie administrat constant în hrănitoare, locul care este cel mai des vizitat de către porumbei.

Ce garanteaza Vitamineral?

  1. Formarea optimă a scheletului
  2. Reducerea riscului de ouă nefertilizate
  3. Crește dorința porumbeilor de a se reproduce
  4. Asigură necesarul de vitamine și minerale după concursuri, în timpul reproducției și în timpul năpârlirii
  5. Creșterea acceleară și rezistența porumbeilor în competiție mărită

Produsul original Vitamineral Natural Granen se găsește sub formă de pachet de  600 grame sau găletușă de 2,5kg, urmând linkurile de mai jos

http://naturalgranen.ro/produs/vitamineral-2-5-kg-cod-20001050/

http://naturalgranen.ro/produs/vitamineral/

Pentru orice întrebări, echipa Natural Granen România vă stă la dispoziție.

www.NaturalGranen.ro

natural.granen.ro@gmail.com

0756 197 688 si 0786 892 815

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.