Zamfir Sorin reuseste doua concursuri de fond excelente

Zamfir Sorin este un columbofil care reuseste sa faca anul acesta cel putin la primele doua etape de fond rezultate excelente. La primul fond, Esztergom reuseste sa obtina locul 1 la echipa cu un punctaj de penalizare de 0.93 puncte, ocupa locurile 2,3 pe consurs, claseaza 7 oprumbei din 10 porumbei angajati.

La cel de-al doilea fond, Bratislava reuseste sa obtina locul 1 pe concurs si locul 3 la crescatori, un punctaj de 14,89 puncte.

Mai mult porumbelul 275245-2012, are doar 0,78 puncte din doua etape.

Cei din zona Brasov au sanse mari sa obtina mai multe cupe la nivel natioanl, prin Strava Ionut, Sofron Gheorghe si Veronica, Zamfir Sorin. Un judet cu un viitor frumos in sportul columbofil si cu o concurenta acerba. De cele mai multe ori concurenta  este un factor care asigura progresul, cresterea calitatii porumbeilor si columbofililor.

Bravo lor, iar noua sa crestem macar la acest nivel.

Sursa poza: www.zamfirsorin.home.ro

zamfir sorin fond 1

 

zamfir sorin fond 2

 

zamfir sorin loc 1 cresc fond 1

 

zamfir sorin loc 3 cresc fond 2

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

2 thoughts on “Zamfir Sorin reuseste doua concursuri de fond excelente

  1. felicitari domnului Zamfir ! am urmarit fondurile Brasovului ; acum devine si mai palpitant .

  2. Eiiiiiiiiii Sorine cum ai uitat sa dai sticla de vin…………………………
    Felicitari.!!! dar nu te uit,datoria e datorie…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.