Zilele Porților Deschise Natural Granen România 2019

Cu mare bucurie și entuziasm, echipa Natural Granen România dorește să vă invite la Zilele Porților Deschise Natural 2019, care vor avea loc în acest an în perioada 8-14 Martie.

Porumbeii buni sunt un lucru essential pentru viitorul unui columbofil, dar un adevărat profesionist știe că acest lucru nu mai este de ajuns. În aceste vremuri, succesul crescatorilor vine după ce acești porumbei excepționali au parte de cea mai bună îngrijire, constant.

 

Astfel, așa cum v-am obișnuit în fiecare an, Zilele Porților Deschise Natural Granen România înseamnă porumbei, promoții, reduceri, toată gama noastră de produse (hrană pentru porumbei, tratamente pentru porumbei, accesorii și alte produse, coșuri de transport, cuibare, adăpătoare, etc.)

Recomandăm, pentru cei care doresc să fie în tumultul activităților, alături de mai mulți columbofili pasionați, să vă programați vizita la noi în data de sâmbătă, 9 Martie, dată la care preconizăm că va fi vârful vizitatorilor din acest an. Așadar, dacă doriți să vă întâlniți cu colegi de breaslă, să schimbați opinii și să împărtășiți experiențe, aceasta este ziua cea mai potrivită.

Pe lângă produsele Natural Granen pe care le vom prezenta, vă pregătim și o mare surpriză, în premieră în România – surpriză pe care o vom dezvălui doar în săptămâna 1-7 Martie, pe pagina noastră de Facebook.

https://www.facebook.com/naturalantwerp/

Vă putem spune doar atât: experiență din 1923, calitate olandeză, ingrediente de primă clasă, concentrați pe rezultate, servicii excelente, produse sub certificat HACCP și GMP. Sunteți curioși despre ce este vorba?

Locația –Simeria, strada Cuza Vodă nr. 26, Judetul Hunedoara, la sediul Natural Granen România

Program – zilnic, in timpul saptamanii, între 8 -16. Sambata si Duminica, intre 9-15.

 

Ce faci dacă nu poți ajunge la Simeria?

Reducerile se vor regăși și online sau telefonic! Practic, tot ce avem redus la evenimente, va fi redus și pe platforma noastră, în timp real. Poți suna oricând, în perioada de desfășurare a evenimentului la numerele 0756197688 sau 0786892815 iar noi îți vom prelua comandă, vom acordă reducerea de preț și o vom expedia către ține.

Pentru columbofilii din părți îndepărtate ale țarii, suntem dispuși să facem un efort suplimentar și să trimitem la costuri minime comenzile prin poștă, prin curier rapid, sau printr-o rețea de distribuție privată care, ajunge în majoritatea orașelor/localităților mari din țară. Costul de expediere este în funcție de volum și greutate (pentru comenzi în cantități normale), si credem noi, poate varia între 10 și 25 RON.

Vă așteptăm cu drag și bucurie în număr cât mai mare!
Urmărește update-uri constant pe pagina noastră de Facebook Natural Antwerp.
Pentru orice nelămurire, detaliu suplimentar sau o mână de ajutor, ne gășiți la:

0756 197 688 / 0786 892 815

și

natural.granen.ro@gmail.com

www.naturalgranen.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.