Columbofil

Sfaturi columbofile – Cu grabesti aruncarea pufului de iarna

Luni am reusit sa fac un scurt film cu porumbeii masculi de la lotul de zbor, tocmai ce le facusem postul negru (desi le-am lasat apa cu avidress si usnegano).

Despre aruncarea pufului si aplicarea postului gasiti AICI si AICI.

Concomitent cu aruncarea pufului, scopul nostru este si de a forta dizolvarea grasimilor din muschi, ficat, de pe artere, inima. Vom constata ca dupa acest post porumbeii devin mai usori, muschii pectorali devin moi si elastici. Am citit multe comentarii, ca aceasta metoda trebuie facuta o zi ,sau cel mult doua zile . Gresit ! Un post riguros se face trei zile ,deorece in prima zi ,in organismul porumbelului inca mai are mancare ,excrementele sunt la fel ca in ziua cand le-am administrat mancare normal ,a doua zi ,excrementele sunt intr-o cantitate mult mai mica ,dar cu adaus de toxine ,iar a treia zi ,excrementele sunt numai toxine rezultate din consumul de grasime din organism . In aceasta a treia zi porumbelul devine mai usor ,muschii devin moi si elastici iar de acum incep sa arunce in mare o cantitate de puf .In ziua a patra si a cincea ca hrana se da mancare depurativa ,constand din orz ,orzoaica si orez ,iar in loc de apa ,se va da ceai hepatic, cu adaus de urzica doua …patru zile – Sava Radu Gruescu

Pe facebook la mine au fost unele comentarii pro, altele contra practicarii postului, ziceau unii ca e apa de ploaie, altii ca asa ceva nu e pentru porumbei, mai ales ca acum daca stau inchisi au muschii atrofiati si ca le fac rau.

Eu stiu una si buna, ca la fel ca si in cazul oamenilor atunci cand practici postul are beneficii pentru trup, in special apar anumite resetari in organism, detoxifieri, sistemul imunitar, etc., dar daca il combinam cu rugaciunea apar si beneficiile spirituale, doar in cazul oamenilor.

Exit mobile version