Columbofil

VIDEO CONFERINTA CU MINISTRUL INVATAMANTULUI

In aceasta dimineata Marius Tunduc, presedinte FCPR impreuna cu Dragomir Viorel, responsabil cu promovarea in cadrul CD al FCPR, au participat la o video-conferinta cu dl Remus Pricopie, Ministrul Invatamantului din Romania si cu Inspectorii generali sefi din cadrul Inspectoratelor scolare judetene.

In cadrul video-conferintei. dl Ministru Remus a transmis Inspectoratelor Scolare Judetene propunerea venita din partea FCPR prin care asociatiile judetene la solicitarea scolilor si in colaborare cu Inspectoratele Judetene vor trimite in scoli columbofili pentru a prezenta copiilor porumbelul voiajor, concursurile cu porumbei, un film de prezentare a activitatii noastre precum si porumbei pentru a fi vazuti de copii.
Aceasta promovare a columbofiliei va fi facuta in perioada 7 – 11 aprilie cand Ministerul Educatiei organizeaza in toate scolile din Romania ,,Saptamana altfel,, o saptamana in care copii nu fac cursuri obisnuite ce au parte de activitati recreative menite sa stimuleze creativitatea copiilor.
FCPR va transmite Ministerului Invatamantului o lista cu asociatiile afiliate si datele de contact.
In continuare rugam conducerile asociatiilor afiliate ( in special cele a caror presedinti si-au asumat intrarea in acest program de promovare) sa ia legatura cu Inspectoratele Scolare Judetene si sa pune la dispozitia acestora o lista cu zonele unde sunt disponibili sa trimita columbofili in scoli.
Va invitam pe toti sa incepem promovarea columbofiliei si sa facem pasiunea noastra cunoscuta oamenilor din jurul nostru.
Marius Tunduc
Exit mobile version