VIDEO CONFERINTA CU MINISTRUL INVATAMANTULUI

In aceasta dimineata Marius Tunduc, presedinte FCPR impreuna cu Dragomir Viorel, responsabil cu promovarea in cadrul CD al FCPR, au participat la o video-conferinta cu dl Remus Pricopie, Ministrul Invatamantului din Romania si cu Inspectorii generali sefi din cadrul Inspectoratelor scolare judetene.

In cadrul video-conferintei. dl Ministru Remus a transmis Inspectoratelor Scolare Judetene propunerea venita din partea FCPR prin care asociatiile judetene la solicitarea scolilor si in colaborare cu Inspectoratele Judetene vor trimite in scoli columbofili pentru a prezenta copiilor porumbelul voiajor, concursurile cu porumbei, un film de prezentare a activitatii noastre precum si porumbei pentru a fi vazuti de copii.
Aceasta promovare a columbofiliei va fi facuta in perioada 7 – 11 aprilie cand Ministerul Educatiei organizeaza in toate scolile din Romania ,,Saptamana altfel,, o saptamana in care copii nu fac cursuri obisnuite ce au parte de activitati recreative menite sa stimuleze creativitatea copiilor.
FCPR va transmite Ministerului Invatamantului o lista cu asociatiile afiliate si datele de contact.
In continuare rugam conducerile asociatiilor afiliate ( in special cele a caror presedinti si-au asumat intrarea in acest program de promovare) sa ia legatura cu Inspectoratele Scolare Judetene si sa pune la dispozitia acestora o lista cu zonele unde sunt disponibili sa trimita columbofili in scoli.
Va invitam pe toti sa incepem promovarea columbofiliei si sa facem pasiunea noastra cunoscuta oamenilor din jurul nostru.
Marius Tunduc

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

4 thoughts on “VIDEO CONFERINTA CU MINISTRUL INVATAMANTULUI

 1. O IDEE FOARTE BUNA…. tineretul este viitorul. Functia se pastreaza prin fapte, iar faptele bune sustin o persoana daca este capabila in functie. Succes tuturor care se implica in acest mega proiect!

  (Admin; .. Am scris un comentariu pe data de 19 Feb. la articolu ‘Un Fan’, imediat a disparut articolu si nu mai era de gasit nici pe pagina principala si nici pe pagina urmatoare (pag 2), astazi il gasesc la sectiunea ‘Articole’, pitit acolo.
  Pe data de 2 Martie scriu un coment la articolu ‘Bine de stiut’, astazi articolu dispare de pe pagina principala si deasemenea de negasit nici pe pagina urmatoare… din nou il gasesc tot astazi pitit in acelasi loc… aici inteleg a deranjat un adevar pe cineva, persoana care de ani de zile ‘curenta’ fara sa stie defapt, ca eu stiam ce scoate pe gura de ani buni, din jena fata de el si acel rol dublu care il juca (cu mici exceptii) nu am spus nimic pentru mult timp, cand a sarit ‘calu’ si o dadea prea urata, nu am mai dat importanta si l-am lasat in-si-cu minciunile lui, totusi o poveste (adevarata…urechi si ochi multe la numar) care acum nu este interesanta, dar pe undeva cifrele +7,- 8 au deranjat (am fost prea darnic… totusi c-am mari, stiu ce poate!!)… ramane o poveste interesanta in viitor (in care am dreptate).
  Tot pe aceasi data scriu un alt comentariu la un alt subiect ceva legat despre Tricomonoza, astazi disparut cu totul articolu in cauza… nu il gasesc nici macar pitit langa celelalte doua sau alta sectiune.
  Acum eu ce sa mai cred (?), cand se multumeste pentru interventii apoi dispar pe rand articole dupa ce raspund la cate unu dintre ele. Mai vad si acuzatii despre altii cum ca spun adevarul de jumatate ‘care ar fi tot o minciuna’… apoi sa vad cum chiar tu erai implicat la un interviu in care tocmai intarea unele afirmatii,.. in fine nici acest amanunt nu are importanta, nici ca eu am spus uneia dintre persoane sa nu mearga la interviu daca nu spune nimic adevarat sau decide sa minta.

  In acest moment eu simt ca ajutorul meu nu este de folos, probabil ca nu ma incadrez in anvergura proiectului,.. motiv pentru care sa nu incurce prezenta mea. Dar te rog, nu incerca sa o dai dupa cires ca nu am crescut in poala parintilor mei, asa este tot exact cum am scris, nu necisita polemica aceasta paranteza, am spus esentialu, nu sunt suparat pe nimeni. Succes si spor mai departe!) – vezi (?) este inchisa paranteza,pa.

  1. Articolele erau mai vechi si le-am readus pe prima pagina pentru cateva zile, si tot asa am postat alte articole, din aceasta cauza apareau si dispareau unele articole. Interventiile tale mi s-au parut bune si de folos pentru cei care vor sa aprofundeze mai mult sau mai putin sportul columbofil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.