58 thoughts on “Calculator distanțe

 1. Felicitari!! Este o aplicatie pe care o s-o foloseasca foarte multi columbofili.

  1. Încearcă Cluj-Napoca

   Adresa 1: Cluj-Napoca, România
   Adresa 2: Dej, România
   Distanța: 46.8 kilometri (sau 29.1 mile)

   Mie mi-a mers… 🙂
   Multă bafta la competiții.

  1. Salut,
   Aici nu e vorba de o aplicatie, ci o platforma online pentru a putea calcula aceste distante aeriene, deci se poate folosi exclusiv online cand esti conectat la internet si ai acces la pagina noastra.

 2. Buna ziua.
  Va invit sa vizitatihttp://myloft.ro
  myloft.ro este o aplicatie columbofila complexa,cu multe filtre si functii,precum si un sablon de pedigree profesional

   1. MOmentan nu functioneaza aplicatia, este o eraore la primul rand, din pacate eu nu stiu sa o rezolv, l-am rugat pe un prieten dar inca nu a reusit sa isi faca timps sa se uite.

  1. incearca sa adaugisi tara, scrii Onesti, Romania si in a doua causta scrii Murgeni, Romania. Mie mi-a mers; sunt 93 de km aerieni.

 3. Pentru acuratete si simplitate, se poate adauga harta (google map), la click pe harta se poate selecta punct plecare, sosoire, etc.

 4. Ca adrese ce puncte da din interiorul localitatii?Aica cat de precis este?multumesc

  1. merge, doar sa ai grija sa introduci localitatea si judetul s au tara, si mai paote fi o problema cu telefonul (daca de pe telefon vrei sa calculezi). Incearca mai multe browsere de internet pe telefon.

   1. Salut, Andrei. Nici la mine nu mai functioneaza, am incercat de pe 2 telefoane, la fiecare pe cate 2 browsere. Nici pe laptop nu functioneaza (Mozilla, Internet Explorer, Chrome). Pur si simplu apare alb acolo unde erau casutele pentru introducerea locatiilor. Chiar foloseam foarte des “aplicatia”… daca poti rezolva intr-un fel, multi columbofili ti-ar fi recunoscatori. Cu stima, Bogdan P.

 5. Oooffffff . . . Acum când trebuiesc zburați puii,nu mai funcționează programul. Nasol tare . . . ☹

 6. Era o aplicatie foarte buna si precisa pacat ca nu mai functioneaza chiar aveam nevoie de ia .Incearca sa repari problema inaitea terminari sezonului cu puii .respect

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.