Porumbei Voiajori – Inele 2014 FCPR

<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.columbofil.com/porumbei-voiajori-inele-2014-fcpr/' addthis:title='Porumbei Voiajori – Inele 2014 FCPR '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>Asa cum deja stiti inelele pentru 2014 au sosit si incepand cu ziua de joi 9 ianuarie pot fi ridicate de la sediu. Asociatiile care doresc sa le primeasca prin...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.columbofil.com/porumbei-voiajori-inele-2014-fcpr/' addthis:title='Porumbei Voiajori – Inele 2014 FCPR '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Asa cum deja stiti inelele pentru 2014 au sosit si incepand cu ziua de joi 9 ianuarie pot fi ridicate de la sediu.
Asociatiile care doresc sa le primeasca prin Fan Curier vor lua legatura cu dl Radu Ion la 0722337796 si vor primii inelele prin colet la adresa de corespondenta.
Pentru a limita cheltuielile cu transportul va recomandam sa solicitati expedierea in localitati unde exista sedii Fan Curier.

Presedinte FCPR

Marius Tunduc

About Andrei Bondar

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.