Ad Schaerlaeckens despre hrana pentru porumbei si cum sa recunosti un porumbel in forma

Mai jos puteti viziona un material video cu Ad Schaerlaeckens in care vorbeste despre mancare, despre forma competitionala, modalitati de a recunoaste aceasta forma.

Ad vordeste in olandeza avand subtritare atat in engleza cat si in franceza.

Din pacate e mai greu sa faci o subtitrare decat sa traduci un articol, aici nu prea ma pricep cand vine vorba de subtitrari,

In acest videoclip Ad vorbeste desprea colaborarea sa cu firma Teurlings, despre modul incare a aparut hrana pentru porumbei care ii poarta numele si despre colaborarea sa cu aceasta firma.

Ad prezinta cateva aspecte cand vine vorba de forma competitionala la porumbeii voiajori, porumbelul trebuie sa alunece in cand il tii in maini, sa aibe nasul (carunculi) albi, sa clipeasca din ochi, sa aibe pudra pe aripi, sa aibe un tremur cand il tii in mana.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.