Anunt FCPR privind Expozitia Nationala 2013

FEDERATIA CRESCATORILOR DE PORUMBEI DIN ROMANIA impreuna cu Asociatia Crescatorilor de Porumbei Voiajori MURES, dupa succesul organizarii in anul 2012, poate a celei mai laudabile si impozante expozitii nationale columbofile, avem misiunea si onoarea de a propune in 2013, din nou la Tirgu-Mures, cea mai importanta manifestare columbofila din Romania: Expozitia Nationala a Romaniei 2013 – Zilele Columbofiliei Romane.

Columbofilia Romana atinge astfel, in anul 2013, cifra 71 a organizarii expozitiilor de porumbei voiajori, Federatia Crescatorilor de Porumbei din Romania va sarbatori 76 de ani de istorie columbofila in tara noastra, iar muresenii vor celebra 35 de ani de la prima expozitie nationala de  porumbei voiajori gazduita de orasul Tirgu-Mures si desfasurata sub coordonarea regretatului Gavrila Gal.

Ne face o deosebita placere sa va invitam sa participati la Expozitia Nationala a Romaniei – Zilele Columbofiliei Romane de la Tirgu-Mures, din 28 noiembrie – 1 decembrie 2013 !

Suntem bucurosi si onorati ca aceasta expozitie sa reuneasca din nou participarea unor mari crescatori europeni de porumbei voiajori, precum si participarea unor delegati ai federatiilor columbofile din Europa, a unor membri din cadrul comitetului Federatiei Columbofile Internationale si a unor oficialitati de rang inalt ale Statului Roman.

Evenimentul va avea loc la Sala de expozitie Garden a Complexului PRESIDENT, situat in Tirgu-Mures, str. Gheorghe Doja nr. 231

Toti cei care vor dori sa-si rezerve cazare cu ocazia acestui eveniment trebuie sa o faca in nume propriu si pot opta pentru urmatoarele hoteluri care sunt amplasate in proximitatea locatiei Expozitiei:

• Hotel PRIVO ****

Tirgu-Mures – str. Gheorghe Doja nr.27 (acces de pe str. Urcusului nr.1),

Tel: 0365-42.44.42, 0371-44.22.44 , www.privo.ro

– intrucat acest hotel promoveaza preturi cu discount pe perioada expozitiei, a se mentiona la rezervare “cu ocazia expozitiei columbofile”

• Hotel CIAO ***

Tirgu-Mures – str. Gheorghe Doja nr.143, Tel: 0265-250.750, 0365-401.147, www.hotel-ciao.ro

• Hotel DARINA ***

Tirgu-Mures – str. Gheorghe Doja nr. 177, Tel: 0265-259.390, 0265-231.391, www.darina.ro

Alte detalii legate de organizarea Expozitiei precum si programul acesteia, vor fi facute publice si promovate prin comunicatele viitoare.

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.