Berlin National 2015 – Modificare orar de imbarcare

Datorita faptului ca dorim sa ajungem joi seara pe locul de lansare pentru a avea posibilitatea daca permit conditiile meteo sa lansam chiar si vineri orele de imbarcare pe centrele Cluj si Suceava se modifica astfel:

Suceava de la 8.00 la 10.30
Cluj de la 15.00 la 18.00
Celelalte centre care opereaza schimbari i-si vor anunta membrii prin SMS pentru a cresteoperativitatea procedurilor de imbarcare Berlin National se imbarca maine 22 iulie pe 7 centre de imbarcare Suceava, Plopeni, Cluj, Caras, Timisoara, Arad, si Oradea.
Porumbeii vor fi transportati cu masini de ultima generatie Gerlady, aproximativ 20 per /mp, beneficiind de conditii exceptionale de ingrijire si transport.
Se anunta peste 3500 de porumbei la Berlin National editia a V a printre care si cei care incearca imposibilul Interpares 5 ani, interpares 4 ani, Interpares 3 ani si interpares 2 ani.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.