BERLIN PUI – UN ADEVĂRAT NAȚIONAL LA PUI!

CENTRE DE ÎMBARCARE: CLUJ, TIMIȘOARA, ARAD, ORADEA, SATU-MARE

Interes urias pentru etapa de „BERLIN” Pui, organizata de Ac. „Voiajorul” Bihor. In ciuda faptului ca se anunta o etapa dificila, nume mari ale maratonului din Romania vor fi prezente la start:

Iureti Relu, Turcanu Mihai, Fratii Matei (1 Trofeu FCI 2013), Lucian Marchis, Nicorescu Iancu, Burca Ionut, Burciu Daniel (CS) sunt doar cativa dintre cei care ne-au  sunat azi si ieri sa-si confirme prezenta.

Va fi un adevarat duel al titanilor, o etapa „pe viata si pe moarte”, unde e clar ca indemanarea columbofililor se va impleti cu rezistenta si ambitia pasarilor si de ce nu, cu norocul.

Columbofil.NET se alatura asociatiei „Voiajorul” Bihor si mai pune in joc un premiu:

LOCUL 1 LA ACEST CONCURS  „BERLIN” VA BENEFICIA DE UN PROGRAM DE PROMOVARE  ATAT A PORUMBELUI CAMPION, CAT SI A CRESCATORULUI SI CRESCATORIEI.

Suntem convinsi ca vom avea la start cei mai buni dintre cei mai buni crescatori, curajosii pentru care LIMITA ESTE CERUL si doar prezenta pe lista de imbarcare va fi deja un atuu al curajului si a dorintei puternice de a experimenta maximul.

www.columbofil.net

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.