CAMPIONAT COLUMBODROM 2013

In conformitate cu prevederile RNS al FCPR, invitam toate columbodroamele care doresc ca participantii lor sa fie inclusi in Campionatul National Columbodrom 2013 sa trimita o solicitare in acest sens la:mariustunduc@yahoo.com
Se vor premia in cadrul Expozitiei Nationale FCPR, primii trei columbofili in ordinea punctajelor obtinute de primul porumbel la concursul final, la trei concursuri (columbodroame) diferite. In caz de participare la mai mult de trei columbodroame se iau in calcul cele mai bune punctaje.
 
Formula de calcul a punctajelor: loc in clasament x 1000 / nr de porumbei. Claseaza 20%.
Extras RNS:
CAMPIONAT  NAȚIONAL COLUMBODROM
FCPR va organiza anual “Campionatul Crescători Columbodrom”, punctajul în acest campionat fiind dat de cumularea punctelor obținute de primul porumbel sosit al crescatorului, la etapa finală,  în 3 columbodroame avizate de catre FCPR.  Pot participa doar puii cu inele FCPR. Columbodroamele care doresc ca participanții lor și porumbeii acestora sa fie incluși în acest campionat vor trimite o cerere catre FCPR pana la 15 aprile a fiecarui an.  Cotravaloarea trofeelor (3 Cupe) cu care se va premia acest campionat va fi achitata de catre columbodroamele avizate.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.