Concurs porumbei voiajori – pui – Derby Zona de Vest – Jihlava – 14.09.2013

Zona de vest organizeaza in acest week-end un concurs derby cu pui. Mai multe detalii despre premii puteti gasi in articolul ACESTA.

Imbarcarea porumbeilor va avea loc vineri 13.09.2013 de la ora 8:30 la Centru Oradea. Crescatorii din Arad, Timis si Satu Mare imbarca la ei in judet (orele de imbarcare pentru celelalte judete vor fi anuntate de catre tehnicii sportivi si responsabilii de centre).

Reclemarea se va face la Oradea, astfel cei de la Arad, Timis si Satu Mare vor aduce porumbei la ora 10:00, pentru reclemare.

Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor va organiza tot in cursul zilei de vineri si imbarcarea pentru etapa de viteza-demifod Nitra, Slovacia. Imbarcarea va avea loc du finalizarea imbarcarii pentru Jihlava, mai precis in jur de ora 11:00, crescatorii care nu imbarcapentru derby vor veni deasemeni la ora 11 pentru imbarcare.

Daca conditiile meteo vor fi bune atunci se va organiza Nitra daca in schimb conditiile meteo sunt neprielnice atunci etapa, fie se schimba cu una mai scurta, fie se amana pentru o data ulterioara.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.