Concursuri porumbei – Fond Losice – Suceava – Filmul lansarii

Mai jos puteti vedea lansarea porumbeilor de la Losice pentru Asoociatia Columbofila Suceava, din pacate a fost o etapa nereusita, cu soriri slabe si cu pierderi multe. Aceasta filmare ne sta ca exemplu de “asa nu”. nu se face asa ceva. De exemplu la Bihor am avut tot fond Tabor, Cehia, problema noastra a fost vantul puternic, si putina ploaie pe estul Ungarie si acasa la noi, si la noi a fost etapa grea, s-au pierdut multi porumbei de valoare.

Dupa aceste esecuri, si semi-esecuri e bine sa tragem un semnal de alarma si sa cautam informatiile cele mai corecte si mai aprope de adevar. Sa cautam acele site-uri meteo care ofera informatiile cele mai aproape de adevar si cat mai in timp real.

Va aduc aminte inca o data de manualul de lansari pe care il puteti gasi AICI, nu ezitati sa il cititi, chiar daca nu participi in comitele de lansare, esti responsabil de porumbeii tai.

https://www.columbofil.com/manual-de-lansari-porumbei/

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.