Concursuri porumbei voiajori – Anuntarea porumbeilor la fond si maraton

Mai jos puteti vedea mesajul primit din partea FCPR in cazul in care vei anunta primii porumbei la fond si maraton prin  intermediul aplicatiei http://fcpr.ro/app13/anunt_email.php, astfel in cadrul FCPR ai doua optiuni prima optiune este prin SMS la nr. 1206 iar cea de-a doua prin intermediul adresei de e-mail cu ajutorul aplicatiei din cadrul site-ului FCPR.

Buna ziua,

primiti acest email deoarece adresa Dvs. de e-mail a fost introdusa in Programul National de Clasamente de catre tehnicul de judet.
Din acest an va oferim posibilitatea ca la concursurile de FOND si MARATON sa puteti anunta porumbeii sositi online, inlocuind astfel anunturile telefonice.
Pentru aceasta accesati link-ul de mai jos si va autentificati cu contul dvs. creat automat:
http://fcpr.ro/app13/anunt_email.php
e-mail: andrei.bondar@gmail.com
parola: ******

Va amintim si de posibilitatea anuntului sosirilor prin intremediul SMS-ului. Pentru aceasta trebuie sa aveti introdus numarul de telefon in programul de clasamente.
Pentru a anunta prin SMS, se trimite un mesaj la numarul scurt 1206 de forma Maraton.localitate_lansare.matricol.an.ora.minut.secunda.sticker, de exemplu: Fond.Bucuresti.123456.2011.15.30.21.
Seria sticker-ului trebuie atasata mesajului doar in cazul concursurilor de tip MARATON. Este foarte important ca mesajul sa contina cuvintele FOND, MARATON sau CONTROL si ca numele localitatii de lansare sa fie identic cu cel afisat online.

Va multumim,
Echipa IT a FCPR.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.