Concursuri porumbei voiajori Asociatia Voiajorul Bihor: Imbarcare Maraton Halle 1 si Fond Tabor

In data de 11 iulie 2013 ora 08:00 va avea loc la Oradea imbarcarea porumbeilor pentru concursul de maraton Halle 1, Germania. Toti crescatorii care participa la aceasta etapa sunt rugati sa ajunga la ora 08:00, in vederea desfasurarii procesului de imbarcare cat mai bine posibil.

Lansarea porumbeilor va avea loc sambata, 13 iulie 2013, daca conditiile atmosferice vor permite acest lucru; lansarea se va face la ora stabilita de comisia de lansare in functie de starea vremeii la locul de lansare.

In data de  iulie, ora 08:00 va avea loc imbarcarea pentru etapa de fond, zona de vest, Tabor. Imbarcarea va incepe la ora 08:00, astfel toti crescatorii sunt rugati sa ajunga la ora 08:00 pentru imbarcare. Lansarea va avea loc in data de 13 iulie 2013, daca  conditiile atmosferice vor permite acest lucru.

www.acbihor.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.