Concursuri porumbei voiajori FCPR – PROBLEME SMS IN WEEKEND

In atentia tehnicilor care au constatat probleme la transmiterea sms-urilor in acest week-end.
Va rugam sa trimiteti pe adresa de mail a presedintelui CNS , Marius Tunduc, problemele aparute, numele columbofilului, numarul de telefon si seria porumbelului pentru verificarea cauzelor.
In acelasi timp s-au constatat cazuri cand acelasi numar de telefon este introdus la mai multi columbofili, caz in care sms-ul nu apare in clasament!!! Va rugam sa remediati situatia – un cod crescator – un numar de telefon.
Asociatiile care au organizat a doua etapa de fond vor aplica prevederile regulamentare cu privire la timpul admis pentru anuntarea porumbeilor si cu privire la trimiterea de date eronate.
Datorita deficientelor de citire pe benzile ceasurilor mecanice in timpul concursurilor, la crescatorii care concureaza cu astfel de ceasuri se accepta anunturi eronate cu +/- 2 minute. La desigilare va apare ora corecta pe clasamentul final.

Presedinte CNS – Marius Tunduc

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.