Concursuri porumbei voiajori: Fond – Tabor, Cehia – Centru de imbarcare Oradea

In data de 01.06.2013 este programat primul concurs de fond cu porumbei voiajori pentru zona de vest (Bihor, Arad si Tmis).

Mai jos puteti vedea programul pentru Centru de imbarcare Oradea – Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor, pentru etapa de fond, Tabor.

  • Grupa B (Fildan Ionut) si crescatorii de la Carei sunt programati pentru ora 17:00;
  • Grupa C (Miclos Ioan) si crescatorii de la Alesd sunt programati pentru ora 18:00;
  • Grupa A (Vancea Flavius) si crescatorii de la Beius sunt programati pentru ora 19:00;
  • Crescatorii care detin ceasuri mecanice sunt programati sa imbarce de la ora 17:00.

Joi, 30 mai 2013 este programat procesul de imbarcare; in cazul in care vremea nu va permite organizarea etapei in data de 01.06.2013, etapa se va amana pentru o o data ulterioara.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea etapei de fond Tabor, Cehia accesati site-urile columbofile cat si responsabilii pentru fiecare asociatiei in parte.

Pentru o mai buna organizare, toti crescatorii de la fiecare ora sa fie prezenti incepand cu ora programata pentru a nu aparea perioade moarte in procesul de imabarcare.

Fiecare crescator va plati 10 lei, acesti bani sunt folositi pentru plata comisiei de imbarcare si a tehnicului de judet.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.