FCPR – Marius Tunduc – In atentia site-ului rrp.ro

Raspuns la intrebare:  Intrebarea zilei este adresata presedintelui CNS din cadrul FCPR, domnului Marius Tunduc, si
a fost postata recent pe RRP.RO, la sectiunea <Diverse>: “De ce s-a ales varianta utilizarii
unui numar scurt (ex. 1206) pentru transmiterea SMS-urilor? Este adevarata informatia care
circula in cercurile columbofile romanesti conform careia in aceasta afacere a fost inclusa,
drept paravan, si o societate de protectie a copiilor? Se mai aude ca in acest trio ar fi inclusa
ca intermediar si cunostinta domnului Tunduc din cadrul companiei Orange? Sunt adevarate
toate aceste informatii??”

Domnule Dragomir, sau cum va cheama, am sesizat ciudata si infantila dvs. intrebare adresata mie, despre sistemul de SMS-uri, folosit in acest moment de FCPR.

Am sesizat de-a lungul anilor, atacurile lansate la adresa mea de infectul dumneatale site, dar am crezut ca intr-o zi vei termina cu prostiile de acest gen.

Am cerut si opinia unui prieten, psiholog de meserie, cu privire la actiuni de acest gen. Omul a ramas consternat afland ca este vorba despre un barbat pentru ca actiuni de acest gen sunt caracteristice femeilor tradate in dragoste si parasite.

Totusi mi-a zis ca in literatura de specialitate sunt exemplificate cazuri in care anumite persoane intreprind actiuni de lunga durata care au ca scop atacarea altor persoane iar patologic aceasta se datoreaza unor cauze externe, cele mai frecvente fiind:

  1. Probleme cauzate de lipsa unei vieti sexual normale, imposibilitatea satisfacerii partenerei, ejaculare precoce, probleme care se acumuleaza in timp creand tensiuni interioare enorme, alimentate suplimentar de dispretul total al partenerei pentru capacitatea inexistenta de a face o femeie fericita.
  2. Maltratari suferite in copilarie, multe de natura sexuala, care au creat un om interior macinat de suferinte si de obicei onanist.
  3. Tratamentul dominant al partenerei care ajunge sa-si transforme propriul partener intr-o sluga, carpa, care acasa nu mai are drepturi ce doar obligatia de a asculta ordinele primite.

Nu stiu daca cazurile de mai sus se intampla si in viata dvs. dar se pare ca ar fi cauze frecvente a unui anumit tip de comportament.

Incerc sa va inteleg frustrarile, prin faptul ca nu am vazut vreodata sa apareti intr-un clasament cu porumbei, ca nu ati simtit niciodata bucuria ocuparii unui loc 1. Nu v-am vazut niciodata intr-o poza cu familia sa putem citi in ochii partenerei dvs. iubirea si devotamentul unei femei care si-a gasit un partener ideal. In spatele monitorului sunteti si dvs un mic ,,cineva,,. Sunt convins ca va suna multi frustrati care nici macar nu au curajul sa publice un articol cu numele lor, probabil suferind de simptomele de mai sus, si traind cu bataturi la mana dreapta de atata stat in baie.

Nu inteleg insa de ce sunteti atat de curios si vehement la asa zisele probleme ale FCPR-ului din moment ce dvs sunbteti membru UCP? Ce problema aveti ce fac cei 9000 de membrii ai nostri, daca au decis sa devina membrii acestei organizatii adevarate?

Revenind la intrebarea dvs, serviciul oferit de FCPR se numeste SMS – SVA. Numerele scurte sunt alocate de companiile de telefonie mobila firmelor partenere care ofera aceste service mai departe.

Din costul urias, de ,,25 centi,, banii se consuma in felul urmator:

4.83 centi – TVA – Statul Roman

5 centi SMS trimis de columbofil

3,5 centi SMS trimis de serverul FCPR si receptionat de columbofil

Diferenta ramasa se imparte astfel:

55 % Media Sat

45 % FCPR

Astfel, domnule, nici o persoana nu castiga nimic de pe urma acestui sistem!!!

Implicarea unei societati de protectia copilului in aceasta ,,afacere,, NU EXISTA decat in mintea dvs macinata probabil de problemele enuntate la inceputul acestei scrisori. Iar cunostintele mele de la Orange oare ce ar putea sa faca? Sa deturneze conturile Orange in contul meu personal, sa  numere mai putine sms-uri cand e de platit ca sa ramana mai muti bani la FCPR? Sunteti ridicol ca sa ma exprim frumos.

Sistemul cu SMS, revolutioneaza columbofilia Romana si veti vedea, si pe cea europeana in cativa ani. Nu va cer sa intelegeti asta, e mai important sa va intelegeti propriile probleme si propriile frustrari si daca va regasiti in diagnosticele de mai sus, sunt solutii astfel incat sa deveniti un om fericit si să reusiti să impliniti si dorintele celor din jur.

Conditia este sa va acceptati starea, să o constientizati si să cautati remediile potrivite.

In ultimii ani ma-ti facut in toate felurile de la homosexual la popa penticostal.

Pentru a avea o opinie corecta asupra persoanei mele, va invit intr-o zi la resedinta familiei mele, sa vedeti ce inseamna o familie fericita, o sotie implinita si un barbat de success pe toate planurile care face fara probleme fericite toate femeile din jurul lui indiferent de numarul acestora.

Va doresc vindecare cat mai rapida !

Marius Tunduc

Presedinte CNS al FCPR.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.