Intalnire columbofila la Salonta – Vineri 26 iulie 2013

Vineri, 26 iulie 2013, ora 19:30, va avea loc o intalnire cu toti columbofilii din Salonta si imprejurimi in vederea organizarii unui centru de imbarcare la Salonta.

Intalnirea va avea loc la Restaurant Discont Center.

www.restaurantdiscont.ro

Sunt bineveniti toti columbofilii, atat cei care sunt inscrisi in FCPR cat si cei care ar dori sa se inscrie si sa concureze porumbeii in cadrul FCPR.

In cadrul acestei intalniri se vor discuta mai multe aspecte ce tin de infiintarea unui centru de imbarcare la Salonta cat si aspecte ce tin de organizarea centrului: concursurile cu puii, gasirea unei locatii pentru imbarcare, promovarea sportului columboofil in zona Salonta si localitatile din jur prin atragerea de noi coloumbofili si activarea unor columbofili mai vechi care cu trecerea timpului au renuntat la zborurile cu porumbeii voiajori.

Pentru alte detalii legat de aceasta intalnire puteti suna la numarul de telefon 0757 571 680.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.