INTALNIRE CU DEALERII DE CEASURI ELECTRONICE

Presedintele FNCPR, Marius Tunduc,a  invitat oficial dealerii de ceasuri acreditate FNCPR si implicit FCI, la o intalnire sambata 28 martie la Bran de la orele 11.00

Intalnirea are ca scop gasirea de solutii comune opentru scaderea pretului cipurilor electronice si pentru gasirea unui model de ceas ieftin pentru membrii asociatiilor afiliate FNCPR.
Dupa intalnire, FNCPR va informa membrii columbofili despre solutiile identificate si despre planurile de viitor cu privire la sistemele electronice folosite in Romania

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “INTALNIRE CU DEALERII DE CEASURI ELECTRONICE

  1. Chiar ar fi cazul sa scada pretul unui cip la cel mult 5 lei . Nu am detalii sau cunostinte despre pretul de productie , dar intuitia imi spune ca este de maxim 20 de eurocenti .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.