Interviu columbofil cu Marius Tunduc, Miclos Ioan, Oros Bogdan si Flavius Vancea

Mai jos puteti urmari un interviu pe teme columbofile cu 4 columbofili de top din judetul Bihor. Mai precis cu Marius Tunduc, presedintele Asociatiei Columbofile Voiajorul Bihor si Presedinte FCPR, Miclos Ioan, dansul zboara porumbeii sub denumirea de Familia Miclos, Oros Bogdan un tanar columbofil din orasul Salonta, pasionat in principal de zborurile de maraton, unde a si obtinut cateva cupe la nivel national si nu in ultimul rand Vancea Flavius, un  columbofil de top care in acest an a obtinut mai bine de jumatate din premiile la nivel judetean, mai multe informatii despre rezultatele obtinute gasiti AICI. Este un interviu mai amplu asa ca luati-va  niste timp si vizionati acest material video despre porumbeii voiajori si veti gasi multe informatii utile. Vizionare placuta.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “Interviu columbofil cu Marius Tunduc, Miclos Ioan, Oros Bogdan si Flavius Vancea

  1. Felicitari Andrei Bondar pentru acest interviu.
    Cred ca ar fi foarte util daca am putea sa cunoastem cei mai buni columbofili din fiecare judet al Romaniei si sa putem invata de la ei cum se ajunge la acest nivel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.