Interviu Marius Tunduc, Presedinte FNCPR

Mai jos gasiti o alta parte a interviului pe care i l-am luat Presedintelui FNCPR, Marius Tuduc. In aceasta parte vorbim despre planurile de viitor, modul in este condusa asociatia. Un aspect important, pentru orice conducator. lider este sa atraga in jurul lui oameni capabili si care vor sa munceasca. De cele mai multe ori munca pe care o facem in cadrul asociatiei este una neplatita, o facem din pura pasiune pentru porumbeii nostri.

In cazul meu, o fac pentru ca imi doresc ca porumbeii mei sa benefieze de cele mai bune conditii, atat la imbarcare cat si la lansarea acestora; sunt interesat sa planificam foarte atent planul de zbor si celelalte aspecte. Atrageti tineri catre sportul columbofil si apoi dati-le de lucru pentru ca sa nu se “plictiseasca”.

Imi aduc aminte in anul 2012 cand am zburat prima oara porumbeii la concursuri am fost plin de ravna, as fi facut, cred, orice. Stateam la imbarcari printre ultimii puneam boxele cu porumbei in masina de concurs, le dadeam jos cand ajungea masina, puneam apa la porumbei, eram in comisiile de imbarcare si desigilare. Trebuie sa batem fierul cat este cald. Acum sunt implicat, cred, la fel de mult, dar la un alt nivel.

Asociatia Columbofila Judeteana Bihor isi doreste sa se dezvole dar nu o poate face fara a a vea un o viziune, un plan, un management bun. Imi doresc ca toate asociatiile din tara sa dezvolte asa cum am facut-o noi. Spor!!!

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.