PREMIEREA CAMPIONILOR BIHORENI, O SEARĂ DE NEUITAT !!!

Vineri 17 ianuarie peste 110 columbofili, soții de columbofili, copii de columbofili și oficialități județene au luat parte la decernarea trofeelor județene pentru cei mai buni porumbei și crescători bihoreni ai anului 2013

Atmosferă de mare sărbătoare și invitați de zile mari au ținut să aplaude la scenă deschisă performnațele uluitoare ale favoriților noștri.

Președintele Consiliului Județean Bihor, Cornel Popa, prefetul județului Bihor, Claudiu Pop, sub-prefectul județului Bihor, Cristian Bitea, directorul DSV Bihor, Remus Motoc, seful serviciului anti-frauda DSV Bihor, Adi Comaneciu, sunt doar cateva dintre numele de Top ale Bihorului prezente la acest eveniment.

Direct de la Bucuresti, dl Dascalescu Bogdan, vice-presedinte ANSVSA si Mihai Turcanu vicepresedinte ANPO, si in acelasi timp membru in Consiliul director al FCPR, au participat la invitatia lui Marius Tunduc la sarbatoarea bihoreana.

Din Ungaria, din nou oaspeti de seama, dl Csaba Mihalik presedintele Clubului Maraton Panon, care a venit sa poarte discutii pentru participarea ungurilor la maratonul de la Witstok din 12 iulie, discutii  constructive si se pare ca acest maraton va devenii international iar din Romania la el vor participa exclusiv membrii FCPR. Si tot din Ungaria, dl Lajos Gombos, celebrul producator de cupe si trofee.

Din Arad, un bun prieten al bihorenilor, dl Traian Cret, proprietarul columbodromului FCI Romanian Grand Prix, a participat cu soția lui care este bihoreancă de altfel.

Pentru prima data in Bihor s-a incercat un sistem nou de premiere, detaliat pe site-ul asociatiei noastre www.acbihor.ro si astfel au fost premiati si campionii cluburilor lucru care a bucurat foarte mulți columbofili.

Trofeele mult râvânite au constat anul acesta în medalii și diplome, datorită faptului că bugetul asociației este împovărat de achiziâia unei mașini ultra moderne în 2013.

Peste 360 de trofee și-au întălnit merituoșii câștigători!!!

Voie bună, veselie și o petrecere care a durat pînă aproape de ora 6 dimineața, una dintre cele mai reușite pe care asociațioa noastră a avut-o.

Pentru sezonul 2014, o concurență incredibilă (pot spune că niciodată concurența nu a fost de la un astfel de nivel)  se pregătește de zor pentru competiția județeană. Dintre consacrați se mizează pe crescători gen Vancea Flavius (crescătorul anului 2013) familia Micloș, Tîrtea Florin, Zlibuț și Șanta, Onodi Vasile, Oros Bogdan, sau multi alții. Și totuși lista posibililor învingători este atît de lungă încât e greu să-i amintim pe toți: Blaga Sorin, Fildan Vladuț, Familia Lucaci. Csabi de la Biharia, Lakatos Zoltan, Kertmegy Istvan, Mascas Ionel, Blaga Gheorghe, Istoc Cosmin, Mascas Florin, Vargha Lehel, Balla Kalman, Sunt doar cîteva dintre numele care pot schimba ușor favoriții în perdanți. Oricum se așteaptă  competiție ucigătoare în care orice pas greșit va conta pentru ierarhia finală.

Fie să avem un an 2014 bun, cu concursuri reușite și cei mai buni să câștige.

Si mai presus de toate să domnească înțelegerea și unitatea peste marea familie columbofila bihoreană, care a știut și vineri să se distreze, să-și aplaude campionii și să spere împreună la succesele viitoare

A consemnat

Președintele

Marius Tunduc

www.tunduc.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.