PRODUSE CONTRA-FACUTE. TIMP SI BANI ARUNCATI LA COS!!!

Explozia sportului columbofil in Romania si Polonia mai ales, a facut ca business-urile din jurul acestui sport sa creasca si ele vertiginos.

Produsele pentru porumbei, plecand de la conditionatoare, la recuperatoare, la suplimentele vitaminice si pana la antibiotice, sunt absolut necesare pntru obtinerea unor rezultate de top. Asta le face insa atractive si pentru cei care beneficiind de numele bun al unei firme, copiaza aceste produse si pun la vanzare pe piata fake-uri, falsuri care arata ca si originalul.

Producatorul German Rohnfried s-a confruntat cu astfel de situatii descoperind pe piata poloneza produse contra-facute.

Trebuie sa stiti ca aceste produse nu sunt calitative si nu aduc plusul necesar in crescatorie. Mai mult banii dati pe ele sunt bani aruncati la cosul de gunoi.

Pentru a ajuta columbofilii romani in alegerea corecta va transmitem urmatoarele:

Dr. Hesse-Tierpharma Gmbh, producatorul brandului Rohnfried, comercializeaza produsele marca Rohnfried in fiecare tara doar prin reprezentantii autorizati. Singura garantie a calitatii germane este procurarea produselor noastre de la reprezentanții naționali sau de la dealerii acestora.

Produsele Rohnfried sunt fabricate in Germania si Olanda!!!

Pentru siguranta calitatii si pentru a beneficia cu adevarat de produse de calitate pentru porumbeii dvs. Va rugam sa tineti cont de recomandarile de mai sus si sa nu uitati ca singura garantie o reprezinta reprezentantii nostri și distribuitorii autorizati ai acestora.

Detalii pe www.rohnfried.ro sau pe www.columbovet.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “PRODUSE CONTRA-FACUTE. TIMP SI BANI ARUNCATI LA COS!!!

  1. Si o lista cu cei autorizati din RO? Daca tot ne-au facut suspiciosi, macar sa ne publice lista cu distribuitorii autorizati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.