Produse naturiste pentru sezonul de reproductie

  1. Otetul de mere:   10 ml de otet de mere la 1 litru de apa, trei zite pe saptamana
  2. Ulei de usturoi: o lingurita de ulei de usturoi la un kg de seminte 2-3 zile pe saptamana
  3. Tinctura de usturoi:1 ml de tinctura de usturoi la 1 litru de apa 2-3 zile pe saptamana
  4. Drojdie de bere: Se poate folosi cu foarte bune rezultate si drojdia alimentara(din magazin), insa pusa mai intai la uscat si facuta apoi praf si presarata pe mancare macar o zi pe saptamana.
  5. Ceai de coaja de salcie: in zilele reci de primavara, se poate adauga in adapatori si un ceai de coaja de salcie, acesta fiind un antibiotic extraordinar.
  6. Verdeturi:  in hranitori, o data pe saptamana puteti adauga si o portie de salata verde din urmatoarele produse: varza, sfecla rosie, morcov, patrunjel, marar, ceapa, chiar si usturoi. Lista poate continua.

Sursa: Ferma Enache

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

2 thoughts on “Produse naturiste pentru sezonul de reproductie

  1. Porumbei nu se ating de sfecla rosie rasa ,am incercat mai multe modalitati!
    In rest savureaza cu mare placere patrunjel , salata ,frunze de ceapa si de usturoi etc.Daca cunosti ceva retete prin care putem administra sfecla rosie la porumbei in forma solida te rog sa le divulgi!Mersi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.