Reportaj columbofil: Porumbeii, o pasiune de milioane de euro

Aseara Antena 1 a prezentat un reportaj cu Cosmin Olteanu, un columbofil te top din Romania.

Mai jos puteti viziona accesand link-ul respectiv.

http://observator.tv/social/porumbeii-o-pasiune-de-milioane-de-euro-106888.html

La poalele Dealului Mare, in Urlati, judetul Prahova, Cosmin Olteanu si-a construit in curte doua voliere cat casa de mari. Astfel incat porumbeii lui sa creasca in cele mai bune conditii. “In anul 1999 am cumparat, aici, terenul sa-mi fac casa si primul lucru pe care l-am facut a fost voliera de porumbei. Dupa aceea m-am apucat de casa”, a spus columbofilul profesionist.

“In momentul acesta avem cel putin 10 porumbei care sunt fosti campioni nationali, care valoreaza peste cinci mii de euro bucata. Avem si din aia importati care costa la fel. Sunt cumparati de pui, cu mii de euro”, a spus crescatorul de porumbei.

Sursa: Obervator

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.