Sedinta COMITETULUI DIRECTOR al Ac. „Voiajorul Bihor”

Vineri, 11.01.2013, de la orele 19:00, se va desfășura ședința lunară a Comitetului Director al Ac. „Voiajorul Bihor”.

Pe ordinea de zi vor fi următoarele puncte:

1. Cooptarea ca și secretar al asociației a dlui Bondar Andrei în locul lui Ionuț Lucaci și cooptarea acestuia din urmă pentru funcția de vice-președinte, modificările urmând a fi supuse votului la prima adunare generală.

2. Stabilirea delegaților la ședința zonală pentru planurile dezbor la fond și maraton.

3. Proiectul planului de zbor la viteză și demifond. Ulterior, planul va fi dezbătut pe centre.

4. Propunerea fostului membru – Vesa Corneliu – ca persoană NON-GRATA în FCPR către Comitetul Director al FCPR, pe motiv de încălcări ale statutului asociației și FCPR. Întocmire dosar.

5. Analizarea costurilor suportate de asociație cu înființarea centrului de îmbarcare Beiuș, de-a lungul perioadei 2010 – 2012, analiza situației din prezent și măsuri luate cu persoanele care au generat această situație.

6. Folosirea mijloacelor fixe si mobile ale Ac. „Voiajorul Bihor” de către terți, în speță persoane cu domiciliul pe raza județului Bihor, care activează în alte asociații columbofile. Impactul asupra asociațiilor cu care se vor semna parteneriate.

7. Analiza propunerii dlui Blaga Sorin cu privire la respingerea oricăror cereri de primire în asociație din partea persoanelor care au creat prejudicii de imagine asociației pentru o perioadă de minim 5 ani.

8. Diverse.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.