Sfaturi columbofile – Modalitati de hranire

Cand vine vorba de hranirea porumbeilor gasiti “n” moduri de a face acest lucru. Anumite metode de hranire au succes altele au mai putin.

Un aspect important in hranire este acela de a folosi hrana de calitate. Majoritatea dintre noi cumparam hrana nu o producem, astfel este important sa alegem companii serioase in domeniul productie de hrana pentru porumbei. Vanrobaeys, Beyers, Teurlings, Mifuma sunt companii serioase in care putem sa avem incredere ca vom lua hrana de calitate, daca mai sunt si alte firme puteti sa le mentionati, eu mi-am exprimat parerea subiectiva aici.

Mai jos am realizat un filmulet in care prezint modul meu de hranire ca si hrana, cantitati etc.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

6 thoughts on “Sfaturi columbofile – Modalitati de hranire

 1. Andrei ce stii,despre hrana Rohnfried,adusa de la unguri. Chiar face Rohnfried hrana la sac sau ii hrana contrafacuta? Cat despre firme serioase,am folosit irisz si a fost ok(matca,naparlit,depurativ). Anul asta o sa iau vanrobaeys,pt ca arata f bine

 2. Felicitări Andrei pt filmuleț se vede ca sti ce înseamnă columbofilia și cum se fac rezulatatele ,faci totul ca la carte ,foarte frumos 👍și eu in proporție de 80% merg foarte mult pe sistemul tău de hrănire ,recuperare doar ca eu anul acesta voi merge pe mâncare Bayers ,multă bafta îți doresc !

 3. salut Andrei,
  am folosit mancare BEYERS,nu imi pot da cu parerea.
  pentru la anul as vrea sa iau programul de la VANROBAEYS.
  crezi ca merita trecere?tu ai folosit cum ti se pare VANRO?
  multumesc de raspuns!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.