Sponsorizare Maraton Stendal – Beyers Belgium si Vet Schroeder Tollisan Romania

www.porumbei360.ro – reprezentantul Beyers si Vet Schroeder Tollisan in Romania, alaturi de compania belgiana Beyers Belgium, doresc sa sponsorizez etapa de Maraton National Stendal 2017 care va fi organizata de catre Jud. Arad, subliniind astfel inca o data preocuparea continua pentru sustinerea columbofilului roman si a evolutiei si cresterii calitatii columbofiliei romanesti.
Premiile pentru etapa de marathon Stendal vor consta in produse de conditionare si mancare pentru porumbei, astfel ca pentru:
  • Loc 1 (750 lei): 2 x Super Naparlire 20kg, 2 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg, 1 Amino Plus, 1 Belvimin, 1 Bioflorum Plus, 1 Chromix, 1 Electrolit Plus, 1 Energy Oil, 1 Mineral Plus.
  • Loc 2 (400 lei): 2 x Super Naparlire 20kg, 1 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg, 1 Amino Plus, 1 Electrolit Plus.
  • Loc 3 (300 lei): 1 x Super Naparlire 20kg, 1 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg, 1 Amino Plus, 1 Electrolit Plus.
  • Loc 4 (200 lei): 1 x Super Naparlire 20kg, 1 x Premium Gaby Vandenabeele 20kg
  • Loc 5 (100 lei): 1 x Super Naparlire 20kg
Marele Premiu pe Romania consta intr-o Excursie in Belgia: vizitare fabrici Beyers Belgium si vizite la crescatori celebri din Belgia. Aceasta va fi stabilita printr-un regulament anuntat ulterior.
Castigatorul va avea posibilitatea unica de a vizita fabricile de productie si birourile companiei Beyers, sa se intalneasca si sa discute cu managementul Beyers Belgium, sa descopere modalitatea inedita prin care cele mai bune produse columbofile ajung sa fie distruibuite in toata lumea.
Castigatorul va merge apoi in crescatoriile unor crescatori celebri din Belgia, printre care si cea a Marelui Campion Mondial Jos THONE.
Acolo va avea posibilitatea sa descopere din secretele maestrilor columbofili belgieni sis a discute cu fiecare despre modalitatea de folosire a produselo Beyers Belgium.
In toata aceasta perioada, castigatorul va fi insotit de un membru al echipei www.porumbei360.ro, care ii va asigura toate serviciile si va facilita dialogul cu interlocutorii straini.
Premiille vor fi acordate de catre Jud. Arad dupa finalizarea clasamentului.
Dorim bafta tuturor participantilor, fie ca cel mai bun sa castige !

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.