Porumbei voiajori – Interviu Habaci Calin – 10.000 vizualizari pe youtube

In toamna am realizat un interviu cu ocazia vizitei facute atunci lui Habaci Calin. Intre timp Habaci Calin a fost foarte ocupa cu constructia noii crescatorii. In in curand vom avea parte si de cateva poze cu noua crescatorie. Acest videoclip a avut cea mai buna crestere intr-o perioada scurta de timp, 3 luni.

Pentru Calin Habaci va veni un an interesant, in care va trebui sa faca tranzitia de la vechiile crescatorii la noua crescatorie. Pe langa faptul ca trebuie sa isi obisnuiasca porumbeii in noua crescatorie, va trebui sa lucreze la crescatorie sa o faca potrivita pentru porumbei si mai mult sa revina la nivelul din trecut ca si performante.

AICI puteti vedea si celelalte materiale video cu Habaci Calin.

www.columbofil.com/porumbei-voiajori-interviu-columbofil-habaci-calin-vladimirescu-arad

Eu am trecut prin acest moment in 2014 cand mi-am construit noua crescatorie la oradea, inca mai am de reglat multe aspecte in crescatorie, in special sa o fac sa lucreze bine vara (cel putin primavara si vara din ce am observa a fost foarte bine, a fost uscata, bine aerisita), nu acelas lucru l-as putea spune despre toamna tarzie si iarna, cand a fost cam umed prin interior.

Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont este numarul de porumbei din crescatorie, exista un numar optim de porumbei. La mine l-am gasit, este vorba de 32 de porumbei (16 perechi).

Dupa ce imi vin si gratarele si le voi monta voi pune un nou material video cu crescatoria, sper sa nu mai trebuiasca sa faca alte modificari.

Cand mai uit in spate, ma gandesc ca poate era bine sa fi pus niste paie pe podea si rezolvam o gramada de probleme. Ce parere aveti despe paie?

Voi ce puneti pe podea in special in perioada cand este mai rece si umed?

 

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.